Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

Beleving gasten

Beleving van het kind staat voorop inclusief verkleedkleren
Opgelet daar komen de brandweermannen

Echte brandweermannen

Stap in de wereld van Jan Klaassen Dromenland

Van het begin tot het eind staat de beleving van het kind centraal.
Verkleden, rollenspellen en een eigen fantasiewereld.
Kinderen spelen met elkaar en beleven hun eigen avontuur.

Slapen in een helikopter is inclusief verkleedkleding als piloot.
Dus kruip achter het stuur en je mag aan
alle knopjes zitten!! Na het diner is het mogelijk een gezellig kampvuur te maken.
De brandweermannen blussen het vuur met een echte brandblusser.
Als je in een tipi op ‘de prairie’ slaapt, krijg je hier
natuurlijk echte indianenkleren bij. De stoere piraten varen op een piratenboot de wereld over en beleven spannende avonturen. Echte prinsessen logeren geheel in stijl in de prinsessentent.

glamping helikopter

Piloot in helikopter

Bekijk hier welke sfeervol ingerichte accommodatie het best bij de belevingswereld van uw kind past.

Komen jullie mee op avontuur?
Een droomvakantie om nooit te vergeten!

Wat zeggen gasten over ons:

28-08-2018
Wij hebben met onze kleinzoon van 5jr. één nacht gelogeerd in de Pipo wagen. Bijzonder leuke ervaring. Vanaf aankomst bij de camping tot aan het vertrek heeft onze kleinzoon optimaal genoten, en wij dus ook! Schone en goede douche / toiletgelegenheid vlak bij de Pipowagen. In combinatie met het VIP ticket voor Jan Klaassen Dromenland een perfect recept voor een geweldig verblijf. Zowel de binnen- als buitenspeeltuin zorgen voor meer dan voldoende vermaak. Ook het bijwonen van de poppenkastvoorstelling is geweldig voor jong én oud! Geweldig hoe iedereen van het personeel erop gericht is om het kinderen naar de zin te maken. Wij kunnen nog heel lang doorgaan met vertellen hoe leuk het is maar nog beter is om er zelf naar toe te gaan! Wij gaan zeker nog eens terug!

28-08-2018
Geweldige Camping voor ouders met kinderen van 0 tot 8 jaar. Slapen in een tippi, schoolbus, piratenschip, brandweerwagen? Of zelfs in een helicopter is mogelijk. Mensen ontzettend vriendelijk. Kinderen worden goed vermaakt. En eten in het restaurant van de camping is ook heerlijk. Wij komen snel weer terug.

26-08-2018
Twee heerlijke dagen gehad. Kids hebben genoten van de poppenkast voorstellingen! Boven verwachting in deze “moderne” tijd. Super georganiseerd met gemotiveerd personeel!

26-08-2018
Samen met onze kleinkinderen hebben we genoten. De overnachting in de bus was een bijzondere ervaring. We zijn 2 dagen naar het park geweest. De wandeling over her geheime pad was leuk, gelukkig kwamen we geen vliegende olifanten tegen😀 Complimenten aan de medewerkers, geweldig hoe het kind centraal staat bij jullie. Volgend jaar komen we terug en zoeken we natuurlijk een andere bijzondere slaapplek uit. Bedankt voor de leuke dagen.

10-08-18 We hebben 1 nachtje in de Tipi geslapen op Jan Klaassen Dromenland. Veel te kort hihi! Wat een geweldige ervaring. De camping is fantastisch voor kleine kinderen (en hun ouders) Het is kleinschalig en daardoor erg overzichtelijk. Je kunt je kinden rustig laten spelen zonder dat je ze continu in de gaten moet houden. Over de hele camping staan fietsje en andere rijtuigen, er liggen ballen en meerdere speeltuintjes. Via een bospad sta je in 5 minuten bij Het Land van Jan Klaassen. Een geweldig speelpark!! Twee dagen plezier gehad. De poppenkastvoorstellingen waren super leuk! 3 keer per dag een nieuwe avontuur. Deze camping is een echte aanrader en wij gaan zeker nog eens terug!

Brandje blussen

17-07-2018 Mijn vrouw en ikzelf hebben met onze kleinkinderen (4&6jaar) twee dagen het pretpark bezocht en overnacht in een brandweerwagen. De kids hebben van begin tot eind van deze minivakantie genoten en nieuwe vriendjes gemaakt. Ze vonden de brandweerwagen spannend. We zijn op een hele leuke manier ontvangen door de bedrijfsleider. Hij is èrg kindvriendelijk, net als álle personeelsleden. De activiteit brandblussen vonden alle aanwezige kinderen heel erg leuk. De poppenkastuitvoering hebben onze kleinkinderen niet één keer overgeslagen. Wij vonden de kwaliteit hiervan zéér professioneel. Het pretpark is uitdagend, de camping was rustig en schoon, ook het saniair. Het ontbijtbuffet en avondeten was klasse. De droge witte wijn prima. Wij komen beslist volgend jaar terug, dan met ons campertje op die mooie camping. Iedereen bedankt voor dit onvergelijk weekend.

03-07-2018 Fan-tas-tisch! Alle medewerkers zijn enorm gastvrij en aanstekelijk enthousiast. De accomodaties zijn gaaf. Wij hebben overnacht in een safaritent. Deze zag er top uit, was netjes en schoon evenals het sanitair gebouw. Voor kinderen is het vanaf aankomst een grote belevenis. Hoe simpel kan het zijn: een ‘fikkie stoken’ en daarna mogen blussen?! Daarnaast allerlei speelmogelijkheden van stoere quad-skelter tot trampoline. Ook over het speelpark van Jan Klaassen hebben we niets dan lof! Nogmaals; Fan-tas-tisch! Een echte aanrader.


05-06-2018 Afgelopen weekend heb ik met mijn kleinzoons van

Dromenland Mobiel

4 en 6 en hun ouders geslapen in de brandweerauto, één groot feest! We werden heel vriendelijk ontvangen door Geert die de jongens vertelde wat ze allemaal konden doen en waar ze goed op moesten letten. Ademloos hebben ze geluisterd! Het Land van Jan Klaassen is de droom van ieder kind (en van hun ouders). Wat een heerlijk overzichtelijk pretpark is dit. Ontbijten met pannenkoeken, je verkleden als alles wat je maar wil zijn, vrijheid én nog mooi weer ook. Het was onvergetelijk. Dank aan het hele team voor de fantastische en vriendelijke service!

09-05-18 Wij zijn 1 nachtje op de camping geweest en hebben daar met al onze kleinkinderen in de safaritent geslapen. Wat een ontzettend leuke belevenis was dit voor ons en de kinderen. We hebben ontzettend genoten. We werden erg leuk ontvangen door de eigenaar en we zijn na de spullen in de tent te hebben gezet naar het Land van Jan Klaassen gegaan. Heel goed te lopen, klein stukje. Het Land van Jan Klaassen is een geweldig park voor de kinderen. Je hebt er geen omkijken naar. Nadat het park ging sluiten weer teruggelopen naar de camping en daar hebben de kinderen zich ook weer prima vermaakt. De camping is erg netjes en het sanitair erg schoon. In één woord: GEWELDIG!!!! Ik denk dat wij zeker nog een keer terugkomen. Een hele mooie herinnering voor zowel ons als voor de kleinkinderen. Dank je wel!!

11-04-2018: Wij willen jullie ontzettend bedanken voor het

glamping helikopter

Stoere piloot

fantastische weekend dat wij hebben gehad bij Jan Klaassen Dromenland! Wij hebben overnacht in een brandweerauto.Wat was het een belevenis voor de kinderen (en ook voor ons als volwassenen)! Heel leuk hoe alles bij Jan Klaassen Dromenland op de kinderen is gericht: een leuk welkomstpraatje, een rondleiding in de brandweerauto, pannenkoeken bij het ontbijt, toegang tot het leuke park, verkleden, het kampvuur blussen als echte brandweermannen, een presentje voor de kinderen, het kon niet op!
Een ding is zeker, wij komen volgend jaar terug. Vic, Don en Fer hebben voor volgend jaar de piratenboot gekozen! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor het leuke weekend en tot volgend jaar! Succes met jullie goede werk!

08-04-2018: Prachtige camping, heel mooi en verzorgd. Iedereen was heel behulpzaam en vriendelijk. En het belangrijkste: alles in het teken van de kinderen. Ook het pretpark is fantastisch! Onze zoon heeft genoten van het begin tot het eind. Wij komen zeker nog eens terug. Een dikke aanrader!

17-09-2017: Wat was het ontzettend leuk op deze

kampvuur op de camping

Kampvuur Marshmallows

kindvriendelijke camping!! Niet alleen de kids, maar ook wij zelf, hebben super genoten! Het is echt een aanrader! We hebben geslapen in een hele leuke pipowagen, heel sfeervol in gericht. Zowel het ontbijt als het avond eten was top. En 2x naar het land van Jan Klaassen geweest. Ook dat was geweldig leuk! Een dikke pluim voor de eigenaar en medewerkers! We komen zeker nog een keer terug!

 

Janklaassendromenland.nl maakt gebruik van cookies (en andere technieken) om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.

/ Lees meer