Beleving gasten

Beleving van het kind staat voorop inclusief verkleedkleren
Opgelet daar komen de brandweermannen

Echte brandweermannen

Stap in de wereld van Jan Klaassen Dromenland

Van het begin tot het eind staat de beleving van het kind centraal.
Verkleden, rollenspellen en een eigen fantasiewereld.
Kinderen spelen met elkaar en beleven hun eigen avontuur.

Slapen in een helikopter is inclusief verkleedkleding als piloot.
Dus kruip achter het stuur en je mag aan
alle knopjes zitten!! Na het diner is het mogelijk een gezellig kampvuur te maken.
De brandweermannen blussen het vuur met een echte brandblusser.
Als je in een tipi op ‘de prairie’ slaapt, krijg je hier
natuurlijk echte indianenkleren bij. De stoere piraten varen op een piratenboot de wereld over en beleven spannende avonturen. Echte prinsessen logeren geheel in stijl in de prinsessentent.

glamping helikopter

Piloot in helikopter

Bekijk hier welke sfeervol ingerichte accommodatie het best bij de belevingswereld van uw kind past.

Komen jullie mee op avontuur?
Een droomvakantie om nooit te vergeten!

Wat zeggen gasten over ons:

09-05-18 Wij zijn 1 nachtje op de camping geweest en hebben daar met al onze kleinkinderen in de safaritent geslapen. Wat een ontzettend leuke belevenis was dit voor ons en de kinderen. We hebben ontzettend genoten. We werden erg leuk ontvangen door de eigenaar en we zijn na de spullen in de tent te hebben gezet naar het Land van Jan Klaassen gegaan. Heel goed te lopen, klein stukje. Het Land van Jan Klaassen is een geweldig park voor de kinderen. Je hebt er geen omkijken naar. Nadat het park ging sluiten weer teruggelopen naar de camping en daar hebben de kinderen zich ook weer prima vermaakt. De camping is erg netjes en het sanitair erg schoon. In één woord: GEWELDIG!!!! Ik denk dat wij zeker nog een keer terugkomen. Een hele mooie herinnering voor zowel ons als voor de kleinkinderen. Dank je wel!!
11-04-2018: Wij willen jullie ontzettend bedanken voor het fantastische weekend dat wij hebben gehad bij Jan Klaassen Dromenland! Wij hebben overnacht in een brandweerauto.Wat was het een belevenis voor de kinderen (en ook voor ons als volwassenen)! 
Heel leuk hoe alles bij Jan Klaassen Dromenland op de kinderen is gericht: een leuk welkomstpraatje, een rondleiding in de brandweerauto, pannenkoeken bij het ontbijt, toegang tot het leuke park, verkleden, het kampvuur blussen als echte brandweermannen, een presentje voor de kinderen, het kon niet op!
Een ding is zeker, wij komen volgend jaar terug. Vic, Don en Fer hebben voor volgend jaar de piratenboot gekozen! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor het leuke weekend en tot volgend jaar! Succes met jullie goede werk!

08-04-2018: Prachtige camping, heel mooi en verzorgd. Iedereen was heel behulpzaam en vriendelijk. En het belangrijkste: alles in het teken van de kinderen. Ook het pretpark is fantastisch! Onze zoon heeft genoten van het begin tot het eind. Wij komen zeker nog eens terug. Een dikke aanrader!

17-09-2017: Wat was het ontzettend leuk op deze kindvriendelijke camping!! Niet alleen de kids, maar ook wij zelf, hebben super genoten! Het is echt een aanrader! We hebben geslapen in een hele leuke pipowagen, heel sfeervol in gericht. Zowel het ontbijt als het avond eten was top. En 2x naar het land van Jan Klaassen geweest. Ook dat was geweldig leuk! Een dikke pluim voor de eigenaar en medewerkers! We komen zeker nog een keer terug!

 

Janklaassendromenland.nl maakt gebruik van cookies (en andere technieken) om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.

/ Lees meer