Beleving gasten

Beleving van het kind staat voorop inclusief verkleedkleren

Stap in de belevingswereld van Jan Klaassen Dromenland

Van het begin tot het eind staat de beleving van het kind centraal. Verkleden, rollenspellen en een eigen fantasiewereld. Kinderen spelen met elkaar en beleven hun eigen avontuur.

Slapen in een helikopter is inclusief verkleedkleding als piloot. Dus kruip achter het stuur en je mag aan alle knopjes zitten! Na het diner is het mogelijk een gezellig kampvuur te maken. De brandweermannen blussen het vuur met een echte brandblusser. Als je in een tipi op ‘de prairie’ slaapt, krijg je hier natuurlijk echte indianenkleren bij. De stoere piraten varen op een piratenboot de wereld over en beleven spannende avonturen. Echte prinsessen logeren geheel in stijl in de prinsessentent.

Bekijk hier welke sfeervol ingerichte accommodatie het best bij de belevingswereld van uw kind past.

Gaan jullie mee op avontuur? Een droomvakantie om nooit te vergeten!

Wat zeggen gasten over ons:

06-09-2020: Wat hebben we een geweldig weekend gehad. De kleinkinderen hebben genoten van slapen in de helikopter en brandweer, marshmallows bakken, brandblussen in brandweerpakken en alle speeltoestellen en speelgoed op de kindercamping. Verzorgd ontbijt inclusief en heel (kind) vriendelijke personeel. De kinderen hebben zich geen moment verveeld. De volwassenen savonds heerlijk bij kampvuur kunnen zitten met een drankje.

30-08-2020: Samen met twee dochters van 4 en 6 jaar overnacht in één van de Yurts en één van de Pipowagens. Wat een feest! We zouden een nachtje blijven, maar ter plekke hebben we er een nachtje aan geplakt. Het was zo gezellig en fijn. We komen zeker nog eens (vaker) terug.

15-08-2020: Echt een super plek voor de kinderen, hebben zicht prima vermaakt. Waren iedere dag doodop van het spelen. Kampvuur met marshmallows eten. 🤗 Helemaal blij over dit park. Accomodatie was ook netjes, fatsoenlijke bedden. Eten was ook goed. Zaten in de safari tent Kenia.

03-08-2020: Wij (met kinderen, 3, 5 en 6jaar) hebben 5 nachten geslapen in een safaritent. Perfect voor deze leeftijd, kinderen spelen hier de hoofdrol! Verder is het sanitair schoon en het personeel super vriendelijk. We werden gastvrij ontvangen, de sfeer is relaxed en alles gaat op basis van vertrouwen. Wij als ouders hebben ook een ontspannen vakantie gehad! Bedankt voor alle goede zorgen!

28-07-2020: Erg leuk opgezette camping waar de kids centraal staan. Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat het een zeer aangenaam verblijf is. Lekker ontbijt met iedere morgen vers gebakken pannenkoeken en eitjes. TOP !

17-07-2020: Geweldige overnachting in de schoolbus gehad. De kinderen vonden het helemaal geweldig. De camping is ook ingericht voor kinderen. Het personeel is heel vriendelijk ook naar de kinderen toe. En dan kun je ook nog tijdens je verblijf naar Het Land van Jan Klaassen. Dit is ook helemaal geweldig voor de kinderen. Ze hebben echt genoten en wij hierdoor ook.

06-07-2020: Wat was het weer een feest voor de kleine mannen en opa en oma. Leuke camping geheel op kinderen afgestemd. Skelters, ontbijten en dineren. Als toetje marshmallows en brandje blussen. Overdag naar het park van Jan Klaassen. Prachtige pretentie loze speeltuin met indoor spelen. Maarrrrrr vooral het sublieme poppentheater. Dit is voor kinderen en volwassenen smullen. Moet je echt een keertje doen!!! Het is gewoon leuk😀😃

30-09-2019: Slapen in een helikopter. Geen idee wat we daarvan moesten verwachten. Maar was nou eenmaal de grootste wens van de jarige kleinzoons. Eerst lekker en gezellig gegeten in het restaurant, waarna voor de jongens onverwacht de absolute topper: het blussen van een vuurtje. Prima geslapen, een goed ontbijt. Dank je wel Geert en medewerkers, de kinderen hebben volop kunnen spelen en wij hadden toen we weer thuis waren het gevoel op vakantie te zijn geweest. Graag tot ziens.

Janklaassendromenland.nl maakt gebruik van cookies (en andere technieken) om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.

/ Lees meer