Slapen pipowagen

Slapen pipowagen - Dromenland

Slapen pipowagen
Slapen in een pipowagen op Kindercamping JAN KLAASSEN DROMENLAND in Gelderland

pipowagen

voor het hele gezin

slapen pipowagen

vrolijke pipowagens

Kindercamping Jan Klaassen Dromenland heeft vier pipowagens om in te slapen. De camping ligt in Gelderland en is speciaal gericht op jonge kinderen. Gezinnen verblijven in unieke accommodaties. De vrolijke pipowagens zijn geheel in stijl ingericht. Sfeervol en knus met ruimte voor een gezin van 4 personen. De ouders slapen op een comfortabele slaapbank en de kinderen in een stapelbed. Er zit een kleine veranda aan de buitenkant en een gezellig zitje binnen.


slapen pipowagen

neem een kijkje binnen

slapen pipowagen

Inclusief verkleedkleding

De kindercamping in Gelderland bestaat uit speels ingerichte grasvelden, ieder met eigen thema. Op het pipoveld staan vier pipowagens en je maakt gebruik van een gezamenlijk toiletgebouw. In de pipowagen ligtĀ verkleedkleding klaar voor de kids. Grappen en gekkigheid zijn toegestaan. Ook zit er bij de overnachting in de pipowagen een heerlijk ontbijt speciaal gericht op kinderen. Het verblijf is inclusief onbeperkt toegang tot het nabij gelegen pretpark ‘Het Land van Jan Klaassen’. Het pretpark heeft iedere dag poppenkast optredens, een indoorspeeltuin en grote buitenspeeltuin.


Kijk bij alle accommodaties

Bekijk prijzen pipowagen

 

Janklaassendromenland.nl maakt gebruik van cookies (en andere technieken) om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.

/ Lees meer