Praktische info

Glamping in Gelderland: luxe kamperen inclusief pretpark

Unieke glamping in Gelderland: Jan Klaassen Dromenland

Deze kleinschalige glamping in Gelderland is ingedeeld in meerdere themavelden, volledig omheind en autovrij. Hierdoor kan uw kind veilig spelen en rond rennen. Op verschillende plekken staan speeltoestellen zodat kinderen zich geen moment vervelen. U kunt ook met meerdere gezinnen komen en verschillende accommodaties afhuren op onze glamping in Gelderland.

In-/uitchecken

De receptie van Jan Klaassen Dromenland is in het restaurant. Hier kunt u vanaf 11.00 uur inchecken en de VIP-kaarten voor Het Land van Jan Klaassen ophalen. Jullie worden ontvangen met een kop koffie/thee en glas limonade. Vanaf 14.00 uur is de accommodatie gereed. Uitchecken is op de dag van vertrek voor 10.00 uur.

Er zijn kruiwagens om uw bagage (of kind) naar de accommodatie te vervoeren. U kunt altijd gratis parkeren bij het pretpark en op de camping.

Camping trampoline

Restaurant

In het restaurant staat ’s ochtends het ontbijtbuffet klaar. Geef even door als we rekening moeten houden met diëten of allergieën. Wilt u uw droomverblijf in Jan Klaassen Dromenland echt compleet maken? In ons sfeervolle restaurant serveren wij behalve friet met snacks of pannenkoeken, ook heerlijke hoofdgerechten zoals maaltijdsalades, big cowboy burgers en spareribs. Er is geen kookgelegenheid bij de accommodaties of kampeerplaatsen.

Glamping Gelderland - Jan Klaassen Dromenland - Restaurant

Het Land van Jan Klaassen, pretpark om de hoek

Op 150 meter van deze glamping in Gelderland ligt het pretpark van Jan Klaassen; Het Land van Jan Klaassen. Als gast van Jan Klaassen Dromenland heeft u onbeperkt gratis toegang tot het pretpark. Bij aankomst op de camping ontvangen jullie meteen de VIP-kaarten voor gratis entree. Ook op de dag van aankomst en de dag van vertrek hebben jullie de hele dag toegang tot het speelpark. 

Voor meer informatie kijk op de website van Het Land van Jan Klaassen en beleef samen een reis vol fantasie!

Het Land van Jan Klaassen - Plattegrond - Glamping Gelderland

Beleving

De accommodatie die u boekt, boekt u inclusief verkleedkleding voor uw kinderen. Deze kleding is in het thema van uw accommodatie en maken de beleving van uw kind compleet.  Na het diner is het mogelijk een kampvuur te maken en blussen de kinderen het vuur met een echte brandblusser.

Glamping Gelderland - Brandweermannen met brandblussers

Met een eigen caravan of tent naar onze glamping in Gelderland?

Komt u met eigen caravan of tent? Kijk dan bij Kampeerplaatsen voor de mogelijkheden op ons trekkersveld, met of zonder elektra. U zoekt bij aankomst in overleg uw eigen plekje uit.

Glamping Gelderland - Jan Klaassen Dromenland - Trekkersveld

Huisdieren

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan op de kindercamping.

WIFI

Zowel op de camping als op het pretpark is gratis WIFI aanwezig.

Glampig Gelderland - Jan Klaassen Dromenland - Kampvuur

Het kan zijn dat u gefotografeerd of gefilmd wordt voor commerciële doeleinden.

Janklaassendromenland.nl maakt gebruik van cookies (en andere technieken) om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.

/ Lees meer