Praktische informatie

Unieke glamping in Gelderland: Jan Klaassen Dromenland

Deze kleinschalige kindercamping in Gelderland is ingedeeld in meerdere themavelden, volledig omheind en autovrij. Hierdoor kan uw kind veilig spelen en rond rennen. Op verschillende plekken staan speeltoestellen zodat kinderen zich geen moment vervelen. U kunt ook met meerdere gezinnen komen en verschillende accommodaties afhuren op onze kindercamping.

Benieuwd hoe de camping eruitziet in vogelvlucht? Bekijk de video!

Voorzieningen

kindercamping Jan Klaasen Dromenland

Ut libero aliquam elit ac sed mauris sagittis ullamcorper pretium mauris libero nullam maecenas aliquet eu viverra sed.

in-/ uitchecken

De receptie van Jan Klaassen Dromenland is in het restaurant. Hier kunt u vanaf 11.00 uur inchecken en de VIP-kaarten voor Het Land van Jan Klaassen ophalen. Jullie worden ontvangen met een kop koffie/thee en glas limonade. Vanaf 14.00 uur is de accommodatie gereed. Uitchecken is op de dag van vertrek voor 10.00 uur.

Kinderpretpark

Het Land van Jan Klaassen is op de dag van aankomst, vertrek en de dagen ertussen inclusief bij je overnachting. Speel in de binnen- en buitenspeeltuin, geniet in het poppentheater of koel af in de waterspeeltuin. Open van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Ut libero aliquam elit ac sed mauris sagittis ullamcorper pretium mauris libero nullam maecenas aliquet eu viverra sed.

Restaurant kindercamping

Restaurant

Van 08.00 uur tot 10.00 uur is het ontbijt. Vanaf 17.00 uur is het restaurant open met een à la carte menu. Kies uit o.a. Spare-ribs, schnitzel, salades, pannenkoeken, frietjes en nog veel meer.

Bagage

De camping proberen wij zo auto-vrij te houden. Daarom zijn er kruiwagens om uw bagage (of kind) naar de accommodatie te vervoeren. U kunt altijd gratis parkeren bij het pretpark en op de camping.

kruiwagen baggage

Reviews Jan Klaassen dromenland

Samen met mijn kinderen en ouders overnacht in de prinsessen tent op de camping. Het was echt een feest om hier te overnachten, je komt echt in een warm bad en voelt je direct thuis. Niks is teveel gevraagd. We hebben echt een ontzettend leuk verblijf gehad. Mede dankzij de fijne medewerkers die echt hart voor de zaak hebben, dat straalt er af! Hier zullen we zeker nog eens weer komen!

N. Toorneman

Google review, 2024

Wauw wat een ervaring! Voor zowel ouder als kind. Je komt als gezin binnen en krijgt een bakkie koffie en voor de kids een lekkere beker ranja. Alles maar dan ook echt alles werd voor je gedaan! Eten in het restaurant is ook echt lekker en de porties zijn goed! Echt complimenten aan al het personeel! Ze doen het allemaal zo leuk met de kids en je kunt echt zien dat ze er plezier aan hebben. Ik kan Jan klaassen dromenland en het land van jan klaassen echt aanraden! aan echt iedereen!

A. Leis

Google review, 2024

4.8

/ 5.0

Google Reviews

Voor de derde keer sliepen we hier, en dat is niet voor niets. Je wordt zo vriendelijk welkom geheten, ik voel me er echt thuis. De camping zeer schoon en kind vriendelijk met veel speelmogelijkheden en natuurlijk elke dag marshmallows roosteren, en brandje blussen! Ook het park zelf is voor kinderen een paradijs, met elke dag fantastische verhalen van Jan Klaassen en zijn vrienden. Zeer professioneel gespeeld, om te genieten! Tot volgend jaar!


A. van Pluk

Google Review, 2023

Hele leuke kindercamping. Wij hebben er 2x gekampeerd maar je kan ook een accommodatie huren. De kinderen kunnen zich goed vermaken met alle fietsjes, op de trampoline, springkussen, zandbak. Camping is autovrij en afgesloten met een hek, dus je hoeft niet bang te zijn dat de kinderen ertussenuit glippen. Op die manier heb je zelf ook vakantie! Op loopafstand van Het land van Jan Klaassen, een binnen- en buitenspeeltuin en er is een paar keer per dag een poppenkast voorstelling. Grote aanrader voor iedereen met kinderen tot een jaar of 8!

M. van der Laan

Google Review, 2023