Ingerichte tent

Ingerichte tent - Dromenland
ingerichte tent

ingerichte tent

Een ingerichte tent huren op uw vakantie? Boek dan onze prachtige safaritent. De safaritent is een mooie boomhut, speciaal voor alle kinderen die van klimmen en klauteren houden. De luxe bungalowtent is geheel ingericht met alle comfort voor ouder en kind.

De luxe bungalowtent is gebouwd op een verhoogde vlonder. De tent is van doek en stoere houten balken gemaakt en in stijl ingericht. De binnenruimte van de ingerichte tent is 5 bij 5 meter en van alle gemakken voorzien en ingericht met comfortabele bedden. Er is een veranda die veilig is voor de allerkleinsten. Vanaf de hoogte van uw tent heeft u een mooi uitzicht op de omgeving. Onder de luifel van 2 meter geniet u heerlijk in de schaduw of in de avond van het uitzicht.

Kinderen klimmen en klauteren graag in een boom en beleven avonturen in zelfgemaakte hutten. Niets is dan mooier dan overnachten in de ingerichte safaritent boomhut.

Op kindercamping Jan Klaassen Dromenland is het bijzonder overnachten voor families met jonge kinderen.

Boek hier de boomhut

Kom bij Jan Klaassen overnachten! Kindercamping ‘Jan Klaassen Dromenland’ ligt op 150 meter naast het pretpark “Het Land van Jan Klaassen”. De camping is van 30 maart t/m 30 september 2018 ieder weekend (vrijdag-zondag) open. Tijdens de meivakantie (27 april t/m 6 mei) en zomervakantie (6 juli t/m 2 september) is de camping iedere dag open.

Gezinnen verblijven in unieke accommodaties. Een echte kinderdroom: slapen in bijvoorbeeld een helikopter, brandweerwagen of boomhut. Allen voorzien van goede bedden en sfeervol ingericht. De camping bestaat uit speels ingerichte grasvelden met een eigen thema. Inclusief verkleedkleding en een uitgebreid ontbijt.

Er is een restaurant aanwezig voor een heerlijk diner, speciaal gericht op kinderen. Het verblijf is inclusief onbeperkt toegang tot het pretpark ‘Het Land van Jan Klaassen’.
Een eigen tent meenemen is ook mogelijk. Het trekkersveld is namelijk ideaal voor kamperen. Je bevindt je in het prachtige Gelderland in de groene omgeving van de Montferlandse bossen.

Jan Klaassen laat kinderdromen uitkomen!

Bekijk ook eens onze andere ingerichte tenten:
De Yurt
De Safaritent Kenya
De tipi tent

Janklaassendromenland.nl maakt gebruik van cookies (en andere technieken) om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.

/ Lees meer