Logo Jan Klaassen Dromenland

Een kindercamping speciaal voor de kids!

Wat is er te doen in de achterhoek voor kinderen op Jan Klaassen Dromenland?

Tijdens je verblijf op Dromenland hebben de kids onbeperkt toegang tot kinderpretpark Het Land van Jan Klaassen. In deze binnen- en buitenspeeltuin kunnen kinderen zelf ontdekken, met meer dan 60 speeltoestellen voor eindeloos speelplezier. In het grootste poppentheater van Nederland neem Jan Klaassen de kinderren mee in een interactief poppenkastverhaal.

Helikopter overnachten

Bijzonder overnachten voor kids op camping

Op de camping overnachten de kids in gethematiseerde accommodaties. Verkleedkleding hangt klaar in de grote zaal, zodat de kinderen zich kunnen verkleden als een echte piraat, brandweerman of prinses.

Speelplezier verspreid over de camping

Verspreid over de camping staan verschillende speeltoestellen tussen de accommodaties. Bij droog weer zetten we het springkussen op, zodat de kinderen al hun energie kwijt kunnen.

Veiligheid en gezelligheid

De camping is kleinschalig, volledig omheind en autovrij, zodat de kids veilig kunnen rondrennen. In het hoogseizoen is er ’s avonds een kampvuur voor alle gasten, waarbij de brandweerman of -vrouw het vuur mag blussen.

Gezinsvriendelijke resaurant

In het restaurant genieten gezinnen van een heerlijk diner, geheel ingericht op kinderen. Voor de kleintjes die niet lang stil kunnen zitten, is er een speelhoek aanwezig. Beleef een avontuur op kindercamping Jan Klaassen Dromenland voor de meest bijzondere overnachtingen voor kids.