Kindercamping Gelderland

Kindercamping Gelderland Jan Klaassen Dromenland voor kindervakanties

Kindercamping Gelderland JAN KLAASSEN DROMENLAND

camping

helikopter

overnachting met kids piratenboot

piratenboot

Kindercamping Jan Klaassen Dromenland ligt in Gelderland en is speciaal gericht op jonge kinderen. Gezinnen verblijven in unieke accommodaties. Een echte kinderdroom, slapen in bijvoorbeeld een helikopter, brandweerwagen of boomhut. Allen voorzien van goede bedden en sfeervol ingericht. Op de kindercamping zijn veel speelmogelijkheden gecreƫerd, zodat de kinderen zich geen minuut vervelen. Behalve spelen in de eigen accommodatie, geheel in stijl met bijpassende verkleedkleding, zijn er glijbanen, springkussen en een trampoline.


camping

Schoolbus

Camping

Brandweerwagen

De kindercamping in Gelderland bestaat uit speels ingerichte grasvelden, ieder met eigen thema. Inclusief verkleedkleding en heerlijk ontbijt. Er is een restaurant aanwezig op de kindercamping voor een diner, speciaal gericht op kinderen. Het verblijf is inclusief onbeperkt toegang tot het nabij gelegen pretpark ‘Het Land van Jan Klaassen’. Het pretpark heeft iedere dag poppenkast optredens, een indoorspeeltuin en grote buitenspeeltuin.


 

kindercamping Gelderland

Prinsessentent

kindercamping Gelderland

Safaritent


De accommodaties zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Sommige met eigen badkamer en andere met gezamenlijk toiletgebouw. Eigen tent meenemen is mogelijk op de kindercamping, het trekkersveld is ideaal voor kamperen. Je bevindt je in het prachtige Gelderland in de groene omgeving van de Montferlandse bossen. In de buurt is naast het pretpark nog genoeg te beleven. Vlakbij ligt een recreatieplas voor iedereen die gek is op zwemmen, gratis toegankelijk. Tot in Dromenland!

Kijk bij alle accommodaties

Janklaassendromenland.nl maakt gebruik van cookies (en andere technieken) om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.

/ Lees meer