Pretpark

Pretpark met overnachting; onbeperkt spelen met VIP-kaart camping

Het Land van Jan Klaassen

Een reis vol fantasie!

Tijdens je verblijf in Jan Klaassen Dromenland heb je onbeperkt gratis toegang tot het nabij gelegen pretpark Het Land van Jan Klaassen, op loopafstand van de camping.

Eerste kennismaking pretpark

Beleef samen met je kinderen dagen plezier, en laat ze kennismaken met het fenomeen pretpark. Vrijuit spelen en ontdekken prikkelt de fantasie, stimuleert de creativiteit en ontwikkelt de motoriek. Vergeet het digitale tijdperk en laat je kinderen weer klimmen, glijden en springen in zowel een buiten- als binnenspeeltuin. Ga met Jan Klaassen op avontuur en maak een reis vol fantasie.

Pretpark met buitenspeelpark, indoorspeeltuin en waterspeeltuin

Je bent de koning(in) der fantasie, ontmoet cowboys in het westerndorp en kijkt in de schatkist van de piratenboot. Voor de echte avonturier is er de 40 meter lange regenboogglijbaan en bij warm weer zorgt de waterspeeltuin voor verkoeling. De reis gaat verder in de sfeervolle indoorspeeltuin. Fiets met Jan Klaassen door de lucht in zweefauto’s,  rijd met de trein door de goudmijn of maak salto’s op het springkussen.

Inclusief poppentheatervoorstellingen pretpark

In het grootste poppentheater van Nederland ontmoet je Jan Klaassen en Katrijn. Er zijn meerdere, verschillende, shows per dag in Het Land van Jan Klaassen.

Pretpark VIP-kaarten

Bij aankomst op de kindercamping, ontvang je speciale VIP-kaarten. Daarmee heb je tijdens het hele verblijf in Jan Klaassen Dromenland, onbeperkt toegang tot het pretpark binnen de openingstijden van het pretpark. Je kunt er zo vaak in en uit als je wil.

Pretpark Het Land van Jan Klaassen - Plattegrond
Bekijk de plattegrond van pretpark Het Land van Jan Klaassen
Kijk voor meer informatie op de website van pretpark Het Land van Jan Klaassen.

Janklaassendromenland.nl maakt gebruik van cookies (en andere technieken) om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.

/ Lees meer