Het Land van Jan Klaassen

Kinderpretpark Het Land van Jan Klaassen

Inclusief bij je overnachting op de dag van aankomst, vertrek en daartussen is entree tot Het Land van Jan Klaassen. Dit kinderpretpark met binnen- en buitenspeeltuin, poppentheater en waterspeeltuin is ideaal voor kinderen t/m 8 jaar.

Het kinderpretpark is iedere dag open van 10.00 uur tot 17.00 uur, bij de overnachting is een parkeerticket inbegrepen.

Maak een reis vol fantasie, waar jonge kinderen hun creativiteit kunnen prikkelen en hun motoriek kunnen ontwikkelen. Vergeet het digitale tijdperk en laat ze weer volop klimmen, glijden en springen in zowel de binnen- als buitenspeeltuin.

Klik voor meer informatie op www.janklaassen.nl

kinderpspeeltuin het land van jan klaassen

Buitenspeeltuin

Maak een reis vol fantasie’ in de buitenspeeltuin van Jan Klaassen. In de speeltuin van 30.000 m2, gelegen in de bosrijke omgeving nabij Doetinchem, vind je meer dan 60 speeltoestellen voor eindeloos speelplezier. Met glijbanen, schommels, fietsjes en springkussens kunnen kinderen volop ontdekken en spelen in een veilige omgeving.

Binnenspeeltuin

Beleef een dag vol plezier met het hele gezin! Fiets door de lucht in de zweefauto’s, maak een treinreis door de goudmijn of laat de adrenaline stromen terwijl je salto’s maakt op het springkussen. De indoorspeeltuin met 2 verdiepingen is gelegen in Braamt, vlakbij Doetinchem.

binnenspeeltuin jan klaassen
Poppentheater jan klaassen

Poppentheater

Ontmoet Jan Klaassen en Katrijn in het grootste poppentheater van Nederland! Beleef samen met Jan Klaassen een spannend avontuur in het poppentheater en laat je verassen door het interactieve poppenkastverhaal.

Waterspeeltuin

Speciaal voor de warme dagen kun je opfrissen in de waterspeeltuin! Hier kunnen de kleine waterratten lekker spetteren en spelen. Spring door de waterstralen en druk op de interactieve knoppen. Het is de plek om af te koelen op een zomerdag. Dus neem je zwemkleding mee en geniet van een spetterend dagje uit in de waterspeeltuin.

Waterspeeltuin jan klaassen